Logo on tärkeässä roolissa verkkokaupan suunnittelussa. Logon pitäisi olla persoonallinen ja erottuva. Pidetään edelleen asiat tehokkaina ja suunnitellaan varmasti mieleinen logo 10 minuutissa. Esittelen kolme nopeaa tapaa suunnitella yrityksen logo itse. Nettisivut ovat englannin kielisiä, mutta uskon että ilman englannin kielenkin osaamista kokeilemalla saat logon suunniteltua.

Tekstilogo – CoolText.com

CoolText tarjoaa ilmaisen palvelun logojen suunnitteluun. Palvelu on hyvä, nopea ja erittäin helppo palvelu logon suunnitteluun. Tässä esimerkkilogo, jonka suunnittelin CoolText:n nettisivuilla.

Esimerkkilogo

Suunniteltu ilmaisessa logogeneraattorissa.

Kuvallinen logo ilmaiseksi – Logotypemaker.com

Itse suunniteltu logo

Logo suunniteltu itse ja maksettu Facebook tykkäyskellä.

Tämä Visiostoren esimerkkilogo on suunniteltu toisessa ilmaisessa logon suunnittelupalvelussa. Tai siis valmiin logon lataamisesta pitää maksaa, mutta maksutapoina ovat Facebook tykkäys, tweetti tai Google+ merkintä.

Tämä palvelu on tehty hieman ammattimaisemmaksi ja lopputuloksetkin ovat laadultaan parempia. Hieman enemmän vaivaa jouduin näkemään, mutta alle 5 minuutissa oli logo jo ladattavissa.

Kokeile suunnitella oma yrityksen tai verkkokaupan logo logotypemaker.com -sivuilla. 

 

Logo kuin ammattilaisen tekemä!

Haluatko tehdä itsestäsi mainostoimistoammattilaisen 10 minuutissa? Kokeile logon suunnittelua www.graphicsprings.com -sivuilla. Siellä pääset suunnittelemaan loistavia logoja todella nopeasti ja helposti.

Verkkokaupan logo - Canonmaisteri.fi

Kuvassa ruutukaappaus graphicsprings.com sivujen logoeditorista.

Itse kokeilin brändätä edellisessä artikkelissa mainittua kameratarvikkeiden verkkokauppaa.  Kuvassa on näkymä suunnitteluohjelmasta, johon olin valinnus edellisessä vaiheessa kameran kuvan. Tässä kohtaa lisäsin verkkokaupan nimen ja iskulauseen todella helposti.

Valmiin logon lataaminen maksaa vähän alle $ 20, eli noin 15 euroa. Maksuvälineinä käy MasterCard, Visa, Diners, Amex ja PayPal. Tämä on minusta erittäin edullinen hinta ammattimaisesta logosta. Palvelusta voit tilata myös käyntikortit omalla logollasi.

Suosittelen tätä palvelua, jos haluat itsellesi ammattimaisen verkkokaupan. Muistathan laittaa ostamasi logon yrityksen kuluihin!

 

Tässä oli tiivis paketti logojen nopeasta suunnittelusta. Jos haluat valmiiksi suunnitellun logon yrityksellesi tai verkkokaupallesi, niin voit kysyä tarjousta tältä mainostoimistolta.

Nautinnollisia hetkiä logon suunnitteluun!